Ved tidsbestilling ring på Tlf.: +45 61683334​

​Eksklusiv Klarsynsaften på
​​Hotel Pejsegården i Brædstrup, Jylland

Brædstrup - 4. juni 2024- Pris pr. billet 275 kr. plus gebyr.

Arrangementet er inkl. kaffe/the og kage.

Begrænset antal billetter.

Hotel Pejsegården i Brædstrup, Jylland har nu gjort det muligt at afholde en Eksklusiv Klarsynsaften på dette Super dejlige sted med naturskønne omgivelser.

Læs handelsbetingelser her​

Måske vil du/I komme i god tid, da der er mulighed for spisning på stedets dejlige restaurant, hvor f.eks dagens ret kun koster 90 kr. - Det er en god ide at forudbestille bord.

Kom til en super spændende Klarsynsaften i selskab med den Åndelige Verden med International Spirituel Medie, Clairvoyant og Healer Marianne Larsen.

Til de tidligere Klarsynsarrangementer på Sjælland på Dragør Badehotel, Dragør Fort, Kastrup Fort og Bistro17 i Køge, Holmegaard Gods, Skipperkroen i Slagelse o.s.v og Odense på Fyn og Trekanten i Ålborg, Forsamlingshuset i Esbjerg, Folkehjem i Aabenraa og på en restaurant i Århus o.s.v og Grønland adskillige gange, blev der hurtigt udsolgt.

Dette Arrangementet er inc. kaffe/the og kage.

Det er muligt at købe sodavand/vand. (Det er ikke tilladt selv at medbringe drikkevarer)

Kom til en Super Spændende Klarsynsaften i selskab med den Åndelige Verden på Hotel Brædstrup. 

Varighed: Kl.19.00 - Kl. 21.00

NB. Døren åbnes Kl.18.00 (Kom i god tid så du/I kan når at tage plads inden kl.19.00, på forhånd mange tak)

Fay Center for Clairvoyance V/ MARIANNE LARSEN KLARSYNSAFTEN:

Klarsynsarrangementet begynder med praktiske oplysninger, og derefter vil Marianne Larsen fortælle lidt om sig selv. Efterfølgende vil Marianne Larsen både med seriøsitet og humor demonstrere sine psykiske evner, og derved skabe kontakt til den åndelige verden og lade Afdøde/Sjæle komme igennem og/eller Personlig Clairvoyance. Marianne vil give budskaber videre til pårørende iblandt publikum. Ofte laver hun forarbejde med kontakt til Sjælene inden selve klarsynsaften, for Sjælene/Ånderne ved godt hvem der møder frem den pågældende dag. Deltagelse kun for personer over 18 år.

Læs mere om Marianne Larsen via linket til billetto.

Brædstrup - 4. juni 2024- Pris pr. billet 275 kr. plus gebyr.

Arrangementet er inkl. kaffe/the og kage.

Begrænset antal billetter.

Hotel Pejsegården i Brædstrup, Jylland har nu gjort det muligt at afholde en Eksklusiv Klarsynsaften på dette Super dejlige sted med naturskønne omgivelser.

NB. ​​Se videoen fra en klarsynsaften længere nede! ​

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Min erfaring

​Hele livet igennem er jeg blevet oplært af den åndelige verden. Helt tilbage fra 8 års-alderen husker jeg min første clairvoyante oplevelse. Selvom jeg har gennemgået en Clairvoyant Uddannelse hos nu afdøde Gjertrud Bjerlon som var indehaver af Danmarks første clairvoyance skole, sørger jeg hele tiden for at videreudvikle mig og har derfor været i Grønland mange gange for at udforske og studere det spirituelle intenst, både med Clairvoyance og Afdødekontakt.

Jeg har også i mange år arbejdet intensivt i spirituelle cirkler, spirituel udvikling. Mange klarsynsaftener og Spirituelle Workshop er det blevet til i bådeDanmark og Grønland, og på spirituelle messer samt en masse andet.

Etik og moral

​Din tryghed er, jeg selvfølgelig vil overholde etik, moral og tavshedspligt.

Deltagelse kun for personer over 18 år.

Jeg glæder mig til at se dig

International Spirituel Medie, Clairvoyant og Healer

E-mail: mariannelarsen33@gmail.com

CVR: 21687634


fb-f-logo-blue-29  instagram-29

Copyright 2020 © Marianne Larsen