Ved tidsbestilling ring på Tlf.: +45 61683334​

Individuel Personlig Clairvoyance​

​Din Clairvoyance

Din helt egen personlige clairvoyance er om dit liv, hvor individuelle problemstillinger som kærlighed, job, familie, børn, økonomi, bolig m.m. kan tages op. Det føles og er utroligt rart at få ryddet op mentalt. Du vil få større indsigt, bedre overblik og overskud i dit liv. De brugbare clairvoyante beskeder kan komme fra dine og mine guider, eller fra dine nære afdøde familiemedlemmer, dine forfædre eller andre fra den åndelige verden.

I starten af din personlige clairvoyance mærker jeg intenst efter med mine clairvoyante evner samtidigt med jeg opretter kontakt til den åndelig verden og beder ånderne om hjælp til dig.

Clairvoyante beskeder kan være fra helt tilbage fra du blev født, dit liv nu, og selvfølgelig muligheder i fremtiden. Nogle clairvoyante beskeder kan være meget intense og kan give en stor positiv forandring i din fremtid.

Etik og moral

Da min etik og moral er meget høj, vil du aldrig få beskeder om død, ulykke og alvorlig sygdom. Jeg vil med empati og medfølelse passe på dig i hele din personlige clairvoyance.

Du vil få de clairvoyante beskeder som er vigtigst for dig og vil aldrig få mere at vide end du kan overskue. Der vil komme nyttige beskeder til dig undervejs i din personlige clairvoyance.

​En kunde siger

"Jeg kommer fra en session med Marianne med fornyet selvværd og en stærk tro på at jeg vil lykkes med de ting Marianne har sagt. Hun guider mig igennem livets store og små spørgsmål og siger tingene som de er på sin herlige ligefremme facon."

- Camilla A, København

Klarhed, hvorfor?

I en personlig clairvoyance vil du få et klart billede af din situation her og nu og nyttige beskeder om hvilken retning der vil være godt for dig i dit liv fremover. 


Priser

45 min. 1500,- kr.

1 time   1700,- kr.

Skriv en SMS (kun SMS) 61 68 33 34 hvis du ønsker mindre eller mere tid, så vil jeg kontakte dig hurtigst muligt.

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

International Spirituel Medie, Clairvoyant og Healer

E-mail: mariannelarsen33@gmail.com

CVR: 21687634


fb-f-logo-blue-29  instagram-29

Copyright 2020 © Marianne Larsen