​Clairvoyant, Spirituel -Medie Uddannelse

Fay Center for Clairvoyance

Uddannelsesstart september 2022

Ring til mig for mere information

Denne Clairvoyant, Spirituel - Medie Uddannelse er helt unik og nytænkende i Danmark, hvor der bl.a. vil være spændende overraskelser undervejs.

Interviews og forhåndsreservationer er startet og du er mere end velkommen til at ringe om hører om hvordan det foregår.

Learning by doing

Det bliver helt klart ”leaning by doing”, men selvfølgelige også undervisning i teori. Jeg har desuden en masse viden fra Grønland som du vil få fornøjelsen af.

Lærdom stopper aldrig

Selvom jeg allerede har mange års erfaring og stor indsigt i det spirituelle, sørger jeg hele tiden for at udvikle mig, jeg har været så heldig at kunne tage til Grønland 7 gange indenfor de sidste 4 år, et land som i øvrigt har en stor plads i mit hjerte. Jeg vil forsat tage dertil for at arbejde, men også for at udforske endnu mere i det spirituelle med Personlig Clairvoyance, Åndelig Kontakt, Afdødekontakt og Healing. Lærdom stoppe aldrig.

Under uddannelsen

Du kommer i intensivt og kærligt forløb hvor fokusområder er i udvikling af dig og dine evner, samt støtte til dig og dine medkursister. Du er i professionelle hænder under hele uddannelsen, hvor dine evner vil udvikle sig og gøre dig bedre i stand til at forstå dig selv.

Undervisningsemner

Du vil blive undervist i Personlig Clairvoyance, Åndelig Kontakt (afdødekontakt), Trancemedieskab, Reinkarnation / tidligere liv, Åndelig Guider, Tankens Kraft,Cirkelarbejde (åndelig udvikling), Etik og moral, Aura, Chakra, Karma, Visualisering, Psykometri, Billede Clairvoyance, Klarsynsaftener, Meditation, Skelneevne Illusion/Virkelighed, Intuition, Teleparti, Indfølingsevne, m.m.

I selskab med ånderne

Du vil komme på et ophold under Clairvoyant Uddannelse på et slot, et gods eller en kro med spændende undervisning og selvfølgelig i selskab med ånderne / Sjælende, et sted som er hjemsøgt.

Gæsteundervisere

Der vil være gæsteundervise/foredragsholder under uddannelsen.

Dit udbytte af uddannelsen

Du har udviklet dig selv og dine evner, du tænker måske at arbejde professionelt, eller at have det til et supplement til det du arbejder med i dag. Du har fået værktøjer til at kunne adskille dig selv fra andres energier, og blevet mere bevidst om dit eget energifelt. Du har fået et meget stort indblik i det Åndelige arbejde og i den Åndelige Verden. Du har været igennem en stor personlig udvikling, som vil støtte dig i dit virke som Clairvoyant og Spirituel Medie.

Interesseret?

Du er mere end velkommen til at kontakte mig.

Kh Marianne Larsen

International Spirituel Medie, Clairvoyant og Healer

E-mail: mariannelarsen33@gmail.com

CVR: 21687634


fb-f-logo-blue-29  instagram-29

Copyright 2020 © Marianne Larsen