Ved tidsbestilling ring på Tlf.: +45 61683334​

​Tarotkort Læsning

Det er meget interessant at få åndelige beskeder via tarotkort. Mine Tarotkort er købt på en rejse i år 2000 på øen Tasmanien, som er en del af Australien.

Mine tarotkort

Jeg var i et indkøbscenter i byen Hobart på Tasmanien og kunne lugte røgelse. Jeg fornemmede jeg skulle finde ud af hvor det kom fra. Wooowww, det var en butik kun med tarotkort og jeg vidste straks da jeg så udvalget, hvilken tarotkort det skulle være.

Da jeg senere på rejsen var i Sydney i Australien, blev mine tarotkort indviede af en meget dygtig Australsk Clairvoyant. Hun gav mig også en vigtig clairvoyant besked: Du må aldrig læse i vejledningen om hvad kortene betyder, du skal derimod selv fornemme hvert enkelt tarotkort betydning.

Tarotkort læsningen

Det er unikt hver gang. Slet ingen regler om hvor mange kort der skal trækkes, da jeg får besked om det, fra den åndelige verden. Du kan stille spørgsmål helt fra starten. Det kan være om dit liv lige nu, kærlighed, økonomi, din spiritualitet, familie, job, fremtidsmuligheder m.m eller måske bare bliver overrasket over hvad kortene fortæller med hjælp fra den åndelige verden og mine clairvoyante evner.

Etik og moral

Da min etik og moral er meget høj, du vil aldrig få beskeder om død, ulykke og alvorlig sygdom. Du vil få de clairvoyante beskeder som er vigtigst for dig og vil aldrig få mere at vide end du kan overskue. Der vil komme nyttige beskeder til dig undervejs i Tarotkort læsningen.

Priser

45 min. 1450,- kr.

1 time   1650,- kr.

Ring for mindre tid

International Spirituel Medie, Clairvoyant og Healer

E-mail: mariannelarsen33@gmail.com

CVR: 21687634


fb-f-logo-blue-29  instagram-29

Copyright 2020 © Marianne Larsen