Ved tidsbestilling ring på Tlf.: +45 61683334​

​Individuel Spirituel Healing eller Trancehealing

​Mangler du energi? Har du problemer fysisk? Så skal du prøve healing.

Healing:

Mine healings evner startede jeg med at bruge for mange år siden. En i min familie havde en meget slem migræne hovedpine. Jeg healede personen, og fjernede fuldstændigt den voldsomme smerte. Da det er et naturtalent jeg besidder, vidste jeg ikke på det tidspunkt alt om healing. Jeg fik desværre overført migrænen til mig selv men det gjorde mig bare en erfaring rigere med healing.

Jeg sammenligner healing og kroppen med en bil. Bilen kan se fin og flot ud. Men uden benzin, strøm eller diesel kan bilen ikke rigtig kører. Er du i underskud med energi er healing super godt for din krop og din sjæl.

Hvad er, og hvorfor healing?

Healing er en behandlingsform der kendestegnes ved at jeg tilfører dig energi hvor jeg sørger for med udefrakommende energi at skabe balance i dine energier.

Der er nogle der ikke vil opleve noget overhovedet under en healing. Mange tror at man vil opleve en masse ved en god healing. Men det handler ikke om det synlige produkt, derimod om hvordan du får det på længere sigt. Der er ikke to healinger der er ens.

Jeg vil genskabe balancen i kroppens energi ved at tilføre ekstra energi der, hvor der er blokeringer og ubalance, som styrker kroppen.

Hvordan foregår healing?

Healingen kan både foregå ved jeg holder hænderne direkte på kroppen, eller helt uden berøring.

Healing kan modtages siddende på en stol eller liggende på en briks når healingen foregår, men kan også modtages på afstand. Jeg spiller meditationsmusik under din healing og tit bruger jeg også røgelse.

Vigtigt:

Jeg ser det som en væsentlig del af healingen, at du får bearbejdet følelser og tanker, som kan have negativ indflydelse på dit velbefindende. Derfor har vi sammen altid en samtale efter din healing.

Selve trancehealingen:

Jeg kontaktede den åndelig verden og bad om hjælp til Nicolai. Vi kunne begge to mærke åndernes tilstedeværelse og Nicolai sagde høj: Jeg kan mærke de gør noget ved mig. Da Trance Healingen var færdig kunne Nicolai dreje sit hoved fra side til side næsten problemer, og næsten uden at have ondt.

En kunde siger:

"Jeg har haft de vildeste oplevelser i mine healinger hos Marianne. Jeg har været ude og ”flyve” og set livet lidt fra oven. Jeg har set min mor og fået beskeder fra hende. Helbredsmæssigt har jeg fået det meget bedre. Vores samtaler bagefter, hvor det hele har givet mening. Jeg kan varmt anbefale healing." - KH Birgit

Priser

45 min. 1500 kr. 

TILBUD - 3 x Healing - (3 x 45 min.) = 3900 kr. 

International Spirituel Medie, Clairvoyant og Healer

E-mail: mariannelarsen33@gmail.com

CVR: 21687634


fb-f-logo-blue-29  instagram-29

Copyright 2020 © Marianne Larsen