Ved tidsbestilling ring på Tlf.: +45 61683334​

Spirituel Sommerskole 2024
​Lykkesholm Slot
​26. september kl. 13.00 til 29. september kl.12.00

Tryk på nedenstående tilmeldingsknap for at blive kontaktet om betaling og mere information

Lykkesholm Slot med sin smukke beliggenhed ved søen og de omkringliggende skove i det fynske landskab.

Kom og vær` med til en HELT UNIK og speciel oplevelse med TOTAL selvforkælelse. Vi har hele slottet HELT for os selv. Du behøver ingen erfaring overhovedet, blot et åbnet sind, et godt humør og villig til at rykke dine grænser, så skal alle nok få en vild spirituel oplevelse.

Selvom du har værelse i Slottets smukke tilbygning, så vil største delen af opholdet foregå på selve slottet. Værelset bliver kun ren overnatning. Værelser på selve slottet kan dog bestilles mod et tillæg, indtil der ikke er flere ledige værelser. Først til mølle princip.

Undervisning hele dagen og aftenen kun afbrudt af pauser. Vi kommer omkring personlig clairvoyance, åndelig kontakt, åbne/lukke teknik til den åndelig verden, meditation ved bål, healing, foredrag, tracemedie, sjæl til sjæl (at mærke ånderne) samt ghostwalk ... og en masse andet. 

Spøgelser

Lykkesholm Slot har sine egne spøgelser. Gentagne gange ved nattetid er der blevet set spøgelser i slotshaven, og i og ved selve slottet. Dem kommer vi til at møde. Vær´ ikke bange, da det er en meget givende og smuk oplevelse. 

Læs mere længere nede på siden

Min erfaring

Jeg har livslang erfaring indenfor det spirituelle, og alligevel udvikler jeg mig stadigvæk bl.a. med mine mange rejser til det spirituelle Grønland. For 11 gang rejser jeg til Grønland til november 2023.

​Min undervisningsform er lige til, og helt nede på jorden. Det er “learning by doing”

Du kan læse mere om mig her på min hjemmeside

Speciel Tilbudspris:

​PRIS i alt: 9.550 kr (normal pris 12.000 kr). 

Det er muligt at betale depositum, og efterfølgende rate betaling. (tilmeldingen er bindende)

Fuld forplejning, dog uden drikkevarer til middagen, dit helt eget værelse i slottets smukke tilbygning, en masse undervisning og oplevelser og Festmiddag den sidste aften.

Kaffe, the, vand, snacks og frugt hele dagen.

1.​ dag: Eftermiddags kaffe og the med smoothie og hjemmelavede kage, 2 retter menu til middag og aftens kaffe og the med chokolade

2. ​dag: Morgenmad, let frokost med 1 vand, Eftermiddags kaffe og the med smoothie og hjemmelavede kage, 2 retter menu til middag og aftens kaffe og the med chokolade

3.​ dag: Morgenmad, let frokost med 1 vand, Eftermiddags kaffe og the med smoothie og hjemmelavede kage, 3 retter menu til festmiddag og aftens kaffe og the med chokolade

4. ​dag: Morgenmad

Min første Spirituelle Sommerskole 2023 var hel vild, og jeg glæder mig meget til af afholde Spirituel Sommerskole 2024 med spændende undervisning, masser af latter,

og mange forskellige spirituelle oplevelser.
​​

NB

Spirituel Sommerskolen 2024 er for alle – fra nybegyndere til øvede. Vær blot åben og positiv.

Begrænset antal pladser.

Kom og vær` med til september 2024. Du kan allerede tilmelde dig nu.

Tryk på nedenstående tilmeldingsknap for at blive kontaktet om betaling og mere information

​Jeg glæder mig meget til at se dig.
​Kærlig hilsen

Marianne Larsen

International Spirituel Medie, Clairvoyant og Healer

E-mail: mariannelarsen33@gmail.com

CVR: 21687634


fb-f-logo-blue-29  instagram-29

Copyright 2020 © Marianne Larsen