Ved tidsbestilling ring på Tlf.: +45 61683334​

Clairvoyant for 1 aften: Er du Clairvoyant ?

Dato kommer snart

Læs handelsbetingelser her​

Dragør Str​andhotel

Pris ​500 kr. plus gebyr 

Arrangementet er inkl. vand.

Begrænset antal billetter.

Ejeren af Dragør Strandhotel har gjort det muligt at afholde "Clairvoyant for 1 aften" i et meget rustikt lokale og med helt unikke omgivelser. Dragør Strandhotel ligger helt ud til havnen med kik ud over vandet.

Her har DU chancen for at afprøve dine spirituelle evner. Kom og vær med til en Super Spændende og hel unik aften til denne mini workshop. Der behøves ingen forudgående erfaring indenfor det spirituelle.

Undervisning i​:

Åbne/lukke teknik til den åndelige verden. Samt øvelse i personlig clairvoyance og åndelig kontakt.

Vær åben og positiv:

Find ud af om du har clairvoyante evner, og om det er noget du vil arbejde videre med ? Clairvoyant for 1 aften er for alle - fra nybegyndere til øvede.

Se mere information længere nede på denne siden.

​Praktiske oplysninger:

Ingen parfume. Ingen røglugt i tøjet. Ikke spise 2 timer før ankomst. Kun et let måltid om eftermiddagen. Det er er vand til rådighed i lokalet.

​NB. Døren åbnes Kl.18.00 (Kom i god tid så du/I kan når at tage plads inden kl.18.30, på forhånd mange tak)

Deltagelse kun for personer over 18 år.

Fay Center for Clairvoyance V/ MARIANNE LARSEN

Om Marianne:

International Spirituel Clairvoyant Medie, Healer og Trancemedie. Marianne Larsen har mere end 30 års erfaring indenfor det spirituelle. Hun har kunder i mange lande, og i øvrigt været i Grønland 10 gange indenfor de sidste 7 år både for at arbejde med det spirituelle, men også for at udforske det spirituelle. Marianne rejser til Grønland igen til November 2023.

Marianne Larsen afholder Workshop, Husrensning/Åndelig aktivitet i bygninger, store Klarsynsaftener, Clairvoyance Uddannelse og Personlig Clairvoyance/Åndelig kontakt, Healing og en masse andet. Hun har arbejdet intensivt i Spirituelle Cirkler i mange år. Marianne Larsen har deltaget i TV program: Single Kvinder med Kaare Sand. Faktisk har hun efterfølgende takkede nej tak til TV Programmerne: Den 6 sans og Nærkontakt. Måske hun siger ja en anden god gang. Hun har deltaget i radioprogrammerne i P3, "Ka`du heller ikke sove", "Godmorgen" og "Påstand mod Påstand". I Grønland har hun haft en brevkasse i den landdækkende avis "Sermitsiaq AG" men også givet clairvoyance live i den landdækkende Radio i Grønland "KNR". Marianne har 2 gange holdt foredrag for foreningen Cancer Ramte Børn. Hun har desuden en forkærlighed for børn som har det dårligt i livet på den ene eller anden måde. Marianne Larsen er uddannet på Gjertrud Bjerlon Clairvoyant Skole, som i øvrigt var Danmarks første og meget anerkendte Clairvoyance Skole. I September 2019 åbnede hun et Spirituelt Center i Tårnby på Amager.

Jeg glæder mig til at se dig

Kh Marianne

Pris ​500 kr. plus gebyr

International Spirituel Medie, Clairvoyant og Healer

E-mail: mariannelarsen33@gmail.com

CVR: 21687634


fb-f-logo-blue-29  instagram-29

Copyright 2020 © Marianne Larsen