Ved tidsbestilling ring på Tlf.: +45 61683334​

​Husrensning

Føler du dig overvåget? Er der en mærkelig uro i dit hjem? ​Sker der ting som ikke plejer at ske?

Først om fremmest vil jeg fornemme via vores telefonsamtale omkring Husrensning, om der er tale om åndelig aktivitet. Er det tilfældet aftaler vi en tid hurtigst muligt. Jeg kommer aldrig alene på en opgave til Husrensning derfor har jeg altid en person mere med, og det er selvfølgelig er inkluderet i prisen.

Husrensning

Ved ankomst taler vi lidt sammen om hvordan jeg arbejder. Derefter går jeg rundt i din bolig og fornemmer hvad der er af åndeligt aktivitet. Jeg vil kommunikere med den afdøde (der kan godt være mere end en afdød tilstede) om hvorfor vedkommende er i din bolig. Måske er det en du kender som er ganske fredelig og som bare ønsker at kontakte dig for at fortælle dig/jer noget. Eller det kan være en sjæl som har et tilhørsforhold til din bolig, men der er også andre muligheder for åndelig aktivitet. Det er ikke sikkert at den aktivitet som er hos dig skal fjernes, det kan ”bare” være en sjæl som passer på dig og bare gerne vil være der.

Tegn på åndelig kontakt

Bankelyde, mobilen som gør underlige ting, døre der åbnes eller lukkes, lys – fjernsyn – radio der tændes eller slukkes, børn der fortælle de har ”set ”nogen, lugte af parfume – tobak, ting der flyttes rundt med, knirkende trappetrin, ting som forsvinder og pludselig er tilbage igen, ting som falder ned af hylder, reoler eller væggen, en pludselig følelse af kulde, dyr opfører sig mærkeligt og følelsen af der er ”nogen”tilstede som du fornemmer men ikke kan se.

​Åndelig kontakt

Ligesom det kan være venligt kan det også være yderst ubehageligt med åndelig aktivitet. Er det tilfældet vil jeg gøre alt for at sende sjælen afsted, ved at bede om hjælp fra mine guider og fra sjælens sjælefamilie / forfædre. Det kan være en svær opgave, men jeg giver jo ikke sådan op. Der er jeg stædig som et æsel samtidigt med mine mange års erfaring med den åndelige verden.

Trods min stædighed, hjælp fra den åndelige verden og min erfaring findes der ingen garanti for at jeg kan fjerne negativ aktivitet når jeg udfører Husrensning. Jeg er meget ærlig og dyb seriøs omkring mit arbejde og har mange fortællinger fra Grønland om hvor svært det kan være at fjerne den åndelige aktivitet eller i sjældne tilfælde umuligt, så det kræver, og er en nødvendighed at fraflytte sin bolig. Fortvivl nu ikke for der er håb forud. Det er meget sjældent det ikke lykkedes, syntes bare jeg har en forpligtelse til at skrive det.

Inden for en uge efter mit besøg hos dig, tager vi en snak pr. telefon om hvordan det går i jeres hjem.

Du er mere end velkommen til at ringe til mig hvis du har spørgsmål til Husrensning.

Priser

Prisen for husrensning koster 3000,- kr. + kørsel og har en varighed ml. 1,5 – 2 timer.

Vær opmærksom på at dyr og børn er meget sensitive og meget følsomme over for åndelig aktivitet. Tegn kan komme fordi en sjæl vil i kontakt med dig. Eller det kan være en sjæl som har tilhørsforhold til det sted du bor. Der er flere muligheder. Det er ikke sikkert at den aktivitet som er hos dig skal fjernes, det kan ”bare” være en sjæl som passer på dig eller som er ganske fredelig og bare gerne vil være der. Der er ingen garanti for at jeg kan fjerne aktiviteten. I sjældne tilfælde kræver det at fraflytning sin bolig.

Du er velkommen til at ringe til mig om åndelig aktivitet. Jeg vil via vores samtale mærke efter om det er åndeligt aktivitet der er i dit hjem før jeg kommer ud til dig.

International Spirituel Medie, Clairvoyant og Healer

E-mail: mariannelarsen33@gmail.com

CVR: 21687634


fb-f-logo-blue-29  instagram-29

Copyright 2020 © Marianne Larsen