Ved tidsbestilling ring på Tlf.: +45 61683334​

International Spirituelt Medie, Clairvoyant og Healer​

Om mig:

Skæbnen ville jeg for mange år siden vandt et kursus i mental træning Silver Mind Control via min daværende arbejdsplads. På kurset blev jeg endnu mere klar over hvor stærke Clairvoyante evner jeg allerede havde på det tidspunkt. Først blev jeg lidt bange for det men forenede mig med det efterfølgende. Det var lige meget hvad jeg blev spurgt om på kurset, så kunne jeg ”se” svaret for mig. Det var starten på at udforske det Spirituelle og udvikle mine Clairvoyante og Spirituelle evner endnu mere.

Når jeg kikker tilbage på mit liv, har jeg tit fornemmet og vidst ting på forhånd. Inden jeg for alvor blev bevidst om mine stærke evner, har jeg utallige gange givet Clairvoyance uden at vide det til personer i min omgangskreds. Ved nærmere eftertanke husker jeg min første clairvoyante oplevelse helt tilbage fra 8 års alderen. Jeg husker også mange andre clairvoyante, spirituelle oplevelser i min barndom.

Clairvoyant Uddannelsen tog jeg hos den kendte clairvoyant Gjertrud Berlon som i øvrigt havde Danmarks første Clairvoyance Skole. En test var nødvendig inden jeg kunne starte hos Gjertrud. Hun sagde til mig da jeg kom inde ad døren, at hun med det samme fornemmede jeg havde evner både som Clairvoyant og Spirituel Medie, Afdødekontakt.

Se mit eksamensbevis her.

Med min store erfaring som Clairvoyant spotter jeg nu også selv hurtigt når andre har clairvoyante evner og er i stand til at bruge dem. Selvom du gennemgår en Clairvoyant Uddannelse så stopper lærdommen ikke. Vi får hele tiden nye indsigter. Jeg har arbejdet intensivt i Spirituelle Cirkler i mange år hvor sjælene / ånderne viser sig for mig, for at give mig ny viden, men jeg får også ny viden af ånderne / sjælene i min hverdag. Vi er her i det fysiske liv for at lærer indtil vi igen rejser tilbage til den åndelige verden.

Tv, Radio program og pressen

Jeg har medvirket i TV programmet ”Single Kvinde” med Kaar Sand hvor jeg gav en af de medvirkende clairvoyance. Efterfølgende har jeg sagt nej tak til at medvirke i TV programmerne Den 6 sans og Nærkontakt. Tænker jeg siger ja hvis der kommer et nyt tilbud. Til gengæld har jeg medvirket i P3 ”Kan du heller ikke sove” og ”Godmorgen” hvor lytterne fik Clairvoyante beskeder. Jeg har haft en brevkasse i den landdækkende avis i Grønland og været så heldig at der er skrevet en del artikler om mig og mit arbejde i diverse aviser både i Danmark og Grønland.

Foredrag - Børn

Foredrag og Clairvoyance er det også blevet til i Foreningen Cancerramte børn. Jeg har en forkærlighed for børn som har det dårligt både mentalt og fysisk.

Mine kunder kommer fra:

I mit arbejde som Clairvoyant og Spirituel Medie er jeg kommet vidt omkring. Mine kunder er fra Danmark, Tyskland, Norge, Kina, Island, Færøerne, Sverige, Spanien, New Zealand og Grønland. Mine kunder strækker sig fra private personer til store virksomheder indenfor alle grupper i samfundet.​

Medlem af:

​Jeg er medlem og en del af ​Spiritismens Trossamfund. 

International Spirituel Medie, Clairvoyant og Healer

E-mail: mariannelarsen33@gmail.com

CVR: 21687634


fb-f-logo-blue-29  instagram-29

Copyright 2020 © Marianne Larsen