Ved tidsbestilling ring på Tlf.: +45 61683334​

Klarsynsaften i Trekanten i Aalborg

Aalborg - 11. December 2023 - Pris pr. billet 200 kr. plus gebyr

Arrangementet er inkl. kaffe/the og kage.

Begrænset antal billetter.

Gå ikke glip af denne Særlige Klarsynsaften med Julestemning, med hele 2 Clairvoyante og Spirituelle Medier: Marianne Larsen og Merete Holst Pallesen.

Kom til en Super Spændende Klarsynsaften i selskab med den Åndelige Verden, på Trekanten i Ålborg Øst, med International Spirituel Medie, Clairvoyant og Healer Marianne Larsen og Spirituel Medie, Clairvoyant Merete Holst Pallesen.

Fay Center for Clairvoyance V/ MARIANNE LARSEN, præsenterer denne Klarsynsaften hvor Marianne Larsen for første gang samarbejder med sin tidligere meget dygtigt Clairvoyant elev, Merete Holst Pallesen.

Marianne Larsen siger " Merete er meget præcis og overholder sin etik og moral, som er yderst vigtig. Merete er en meget dygtig clairvoyant som giver klare personlige beskeder fra den Åndelig Verden, og hun er et dygtigt Spirituel Medie som i undervisningen har udøvet Åndelig Kontakt med klare beviser og beskeder fra Sjælene fra den Åndelige Verden. Det er vigtigt at pointerer, at det ikke handler om hvornår Merete har gennemført en Clairvoyant Uddannelse, men Merete også er oplært af den Åndelige Verden lige som mig selv.

NB. Merete bor i Ålborg, så det er derfor nemt at komme til en til en personlig sitting.

KLARSYNSAFTEN:

Varighed: Kl.19.00 - Kl. 21.15 (Uden pause)

Det er muligt at købe sodavand/vand i cafeen. (Det er ikke tilladt selv at medbringe drikkevarer)

NB. Døren åbnes Kl.18.00 (Kom i god tid så du/I kan når at tage plads inden kl.19.00, på forhånd mange tak)

KLARSYNSAFTEN: 

Klarsynsarrangementet begynder med praktiske oplysninger, og derefter vil Marianne Larsen og Merete Holst Pallesen fortælle om dem selv og deres spirituelle arbejde.

Efterfølgende vil Marianne Larsen og Merete Holst Pallesen både med seriøsitet og humor demonstrere sine psykiske evner, og derved skabe kontakt til den åndelige verden og lade Afdøde/Sjæle komme igennem og/eller Personlig Clairvoyance. Marianne og Merete vil give budskaber videre til pårørende iblandt publikum. Ofte laver Marianne forarbejde med kontakt til Sjælene inden selve klarsynsaften, for Sjælene/Ånderne ved godt hvem der møder frem den pågældende dag. Deltagelse kun for personer over 18 år.

OM MERETE HOLST PALLESEN:

Uddannet Clairvoyant hos Fay Center for Clairvoyance, juni 2023. Merete har siden barndommen været i kontakt med Ånderne, og har altid taget ved lære fra Den Åndelige Verden. Merete har desuden sin egen klinik med psykoterapi i centrum af Aalborg. Det er vigtigt at oplyse at hendes erhverv som Clairvoyant og Psykoterapeut er 2 vidt forskellige ting.

OM MARIANNE LARSEN: International Spirituel Clairvoyant Medie, Healer og Trancemedie. Marianne Larsen har mere end 30 års erfaring indenfor det spirituelle. Hun har kunder i mange lande, og i øvrigt været i Grønland 10 gange indenfor de sidste 7 år både for at arbejde med det spirituelle, men også for at udforske det spirituelle. Hun tager desuden til Grønland for 11 gang til November 2023.

Aalborg - 11. December 2023 - Pris pr. billet 200 kr. plus gebyr

Arrangementet er inkl. kaffe/the og kage.

Begrænset antal billetter.

NB. ​​Se videoen fra en klarsynsaften længere nede! ​

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Min erfaring

​Hele livet igennem er jeg blevet oplært af den åndelige verden. Helt tilbage fra 8 års-alderen husker jeg min første clairvoyante oplevelse. Selvom jeg har gennemgået en Clairvoyant Uddannelse hos nu afdøde Gjertrud Bjerlon som var indehaver af Danmarks første clairvoyance skole, sørger jeg hele tiden for at videreudvikle mig og har derfor været i Grønland mange gange for at udforske og studere det spirituelle intenst, både med Clairvoyance og Afdødekontakt.

Jeg har også i mange år arbejdet intensivt i spirituelle cirkler, spirituel udvikling. Mange klarsynsaftener og Spirituelle Workshop er det blevet til i bådeDanmark og Grønland, og på spirituelle messer samt en masse andet.

Etik og moral

​Din tryghed er, jeg selvfølgelig vil overholde etik, moral og tavshedspligt.

Deltagelse kun for personer over 18 år.

Jeg glæder mig til at se dig

International Spirituel Medie, Clairvoyant og Healer

E-mail: mariannelarsen33@gmail.com

CVR: 21687634


fb-f-logo-blue-29  instagram-29

Copyright 2020 © Marianne Larsen