Clairvoyant Marianne Larsen | Private Klarsynsdemonstration
Faycenter for clairvoyance og trancemedieskab
Clairvoyance,Clairvoyant,Klarsyn,Afdødekontakt,Healing,Trancemedie, Medie,Medieskab
40
page-template-default,page,page-id-40,page-child,parent-pageid-36,ajax_fade,page_not_loaded,,boxed,qode-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Private Klarsynsdemonstration

Er I nysgerrig på det spirituelle?

Privat klarsynsaften er en stor succes i private hjem og virksomheder.

Jeg kommer ud til jer privat eller i virksomheden.

Først lidt praktiske oplysninger og derefter vil jeg fortælle kort om mig selv, den åndelige verden samt clairvoyance og det at have kontakt til sjælene.

Efterfølgende vil jeg demonstrerer mine psykiske evner og derved levere små korte beskeder og lade afdøde komme igennem på intens og/eller humoristisk vis og give budskaber videre til pårørende iblandt publikum. Ofte laver jeg forarbejde med kontakt til sjælene inden selve klarsynsaften, for sjælene ved godt hvem der kommer den pågældende aften.

Hele livet igennem er jeg blevet oplært af den åndelige verden. Helt tilbage fra 8 års-alderen husker jeg min første clairvoyante oplevelse. På trods af en clairvoyant uddannelse hos nu afdøde Gjertrud Berlon som var indehaver af Danmarks første clairvoyance skole, har jeg arbejdet intensivt i spirituelle cirkler i mange år.

Din tryghed er at jeg selvfølgelig vil overholde etik, moral og tavshedspligten. Deltagelse kun for personer over 18 år.

Pris for max 10 personer: 2 timer 2500 kr. Plus kørsel.

Der kan godt være flere personer med, ring venligst for pris.