Clairvoyant Marianne Larsen | Klarsynsdemonstration
Faycenter for clairvoyance og trancemedieskab
Clairvoyance,Clairvoyant,Klarsyn,Afdødekontakt,Healing,Trancemedie, Medie,Medieskab
7549
page-template-default,page,page-id-7549,page-child,parent-pageid-36,ajax_fade,page_not_loaded,,boxed,qode-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Klarsynsdemonstration

Er du nysgerrig på det spirituelle?

Har du mistet en af dine kære?

Først lidt praktiske oplysninger og derefter vil jeg fortælle kort om mig selv, den åndelige verden samt clairvoyance og det at have kontakt til sjælene.

Efterfølgende vil jeg demonstrerer mine psykiske evner og derved levere små korte beskeder og lade afdøde komme igennem på intens og/eller humoristisk vis og give budskaber videre til pårørende iblandt publikum. Ofte laver jeg forarbejde med kontakt til sjælene inden selve klarsynsaften, for sjælene ved godt hvem der kommer den pågældende aften.

Hele livet igennem er jeg blevet oplært af den åndelige verden. Helt tilbage fra 8 års-alderen husker jeg min første clairvoyante oplevelse. På trods af en clairvoyant uddannelse hos nu afdøde Gjertrud Berlon som var indehaver af Danmarks første clairvoyance skole, har jeg arbejdet intensivt i spirituelle cirkler i mange år.

Din tryghed er at jeg selvfølgelig vil overholde etik, moral og tavshedspligten. Deltagelse kun for personer over 18 år.

Se datoer for arrangementer her