Clairvoyant Marianne Larsen | Telefon Clairvoyance
Faycenter for clairvoyance og trancemedieskab
Clairvoyance,Clairvoyant,Klarsyn,Afdødekontakt,Healing,Trancemedie, Medie,Medieskab
32
page-template-default,page,page-id-32,page-child,parent-pageid-26,ajax_fade,page_not_loaded,,boxed,qode-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Telefon Clairvoyance

SE VIDEO NEDERST PÅ SIDEN:-)

I en Telefon Clairvoyance få du de samme beskeder fra den åndelige verden som hvis du sad fysisk over for mig. Bor du langt væk, måske i udlandet eller vil du bare gerne sidde hjemme når du modtager clairvoyance så er dette en mulighed for dig.

I en personlig clairvoyance formidler jeg de beskeder som den åndelige verden syntes er mest nødvendige og vigtigst for dig.

De emner som bliver berørt, kan være meget intense. Beskederne kan have stor betydning for dit videre liv, som kan være områder omkring børn, arbejde, forhold og fremtid eller andre vigtige ting. Ting sker når de skal ske og alting har en mening.

Alt som jeg fornemmer om fremtiden kan du vælge at ”gå” ind i eller vælge at ”gå” udenom. Du har din frie vilje.

Hele livet igennem er jeg blevet oplært af den åndelige verden. På trods af en clairvoyant uddannelse hos nu afdøde Gjertrud Berlon som var indehaver af Danmarks første clairvoyance skole, har jeg arbejdet intensivt i spirituelle cirkler i mange år. Jeg vil i din personlige clairvoyance give dig større indsigt samt et bedre overblik i dit liv.

Det er clairvoyant vejledning fra den åndelige verden.

Der kan også være plads til afdøde kontakt i en personlig clairvoyance, det ene udelukker ikke det andet.

Pris: 1 time 1200 kr. 45 min. er prisen 950 kr. eller 30 min. 650 kr.

NB. Telefon Clairvoyance skal forudbetales ved bestilling på konto 9851-2071755609 (Jutlander Bank) HUSK: at skrive dit navn ved indbetaling